Patrick Beukema
                  Docent en Pionier in plaagdierbeheersing
 

Bedwants problemen? Dan is dit de pagina van de waarheid

 

Niet alleen het groeiende toerisme, ook de toegenomen temperatuur op aarde is de oorzaak dat er een succesvoller leefomgeving voor de bedwants is gekomen. Bovendien zijn door het gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen in het verleden deze beestjes meer resistent geworden. Bedwantsen komen nu regelmatig voor in vliegtuigen, hotels, ziekenhuizen, pensions en natuurlijk bij mensen thuis. Door de ontstane situatie is het aantal ongediertebestrijders en met name van bedwantsen, behoorlijk toegenomen. De kwaliteit van de bestrijding, de manier waarop en het uiteindelijke resultaat, kan echter behoorlijk verschillen. De keuze voor een echte topper in deze branche biedt de meeste zekerheid. Die zekerheid over kwaliteit en resultaat is hieronder te vinden.

 

Aandachtpunten bij de keuze van een ongediertebestrijder

·         Eerste advies: In de paniek, die bij het constateren van bedwantsen vaak ontstaat, niet de eerste de beste bestrijder bellen zonder gedetailleerde informatie te hebben gekregen.

·         Zelf aan de slag gaan met wat vrij verkrijgbare middelen is zinloos. Alleen een professional kan afdoende optreden.

·         Bij alleen chemisch behandelen leggen wel de bedwantsen het loodje, maar de nimfen (larven) en eitjes niet.

·         De kans dat men nog een keer terug moet komen is groot en dat kost extra geld.

·         Een hond laten inschakelen om de wantsen te vinden is zinloos. Hopelijk vinden ze door hun geur wel de bedwantsen maar de eitjes en de nimfen blijven gewoon achter. Die stoten geen geur af.

 

Na dit aantal "waarom niet" punten, nu met "wie wel" punten

Beukema ongediertebestrijding hoort tot die eerder genoemde top en staat bovendien ook nog op nummer één!. Dat lijkt onbescheiden of wellicht arrogant maar die gedachte zal snel verdwijnen met de volgende motivatie.

Patrick Beukema heeft op de eerste plaats diverse studies gevolgd die geheel gericht zijn op ongediertebestrijding. Hij heeft onderzoek gedaan naar de verschillen in bedwantsen en de resistentheid voor gif. Daarvoor heeft hij niet alleen testen uitgevoerd in Nederland maar ook in oost Europa, New York, Londen, Sidney en zuid-oost Azië. Zo is bijvoorbeeld gebleken dat de schilden van de bedwantsen dikker zijn geworden door bepaalde gifsoorten. Dat leidt weer tot de noodzaak van een hoger level in de bestrijding alhier. Alleen chemische middelen zijn voor de bestrijding niet toereikend; er moet ook met hoge temperatuur gewerkt worden. Met Beukema ongediertebestrijding haalt u dus een volwaardige specialist in huis of in welk pand het probleem zich ook afspeelt.

 

 

 

Beukema ongediertebestrijding is nu een gevestigde naam

Natuurlijk wordt dat bewezen door klanten die ervaren hebben dat zij bij Beukema voorop staan door:

·         De snelle reactietijd

·         De objectieve informatie over aanpak en gevolg

·         De vriendelijke en hulpvaardige behandeling

·         De professionele aanpak

·         De effectieve ongedierteverwijdering

·         De transparante condities

·         Geen twee behandelingen als de bestrijding in één keer uitgevoerd kan worden

Niet voor niets wordt Patrick Beukema en zijn team regelmatig uitgenodigd om in TV en radio programma's kijkers en luisteraars te informeren over de risico's die bedwants met zich meebrengen. Hij was en is ook een bekende specialist in programma's waar Rob Geus de kijkers de gevolgen van ongedierte presenteerde.

 

Beukema Ongediertebestrijding staat altijd voor U in de startblokken   telefoonnummer: 085-3035290