Ongediertebestrijding in Noord Holland
                   Ook gespecialiseerd in gifvrije oplossingen

Bel voor een gratis analyse 085-3035290

Door Huiszwammen gezondheid risico's?

 

Het is wellicht moeilijk voor te stellen dat zo'n plak schimmel ook schadelijk voor de gezondheid kan zijn. De schadelijke stoffen die door de aanwezigheid van de Huiszwam vrijkomen kunnen ademhalingsproblemen veroorzaken of zelfs luchtwegeninfecties. Als dit een persoon die schimmelallergie heeft overkomt dan is een direct medische behandeling noodzakelijk.

De bovengenoemde ademhalingsproblemen hoeven niet meteen in de eigen woning voor te komen. Het kan ook een andere ruimte zijn waar men regelmatig wat langer verblijft. Dus als het zoeken in de eigen woning niets oplevert dan moet de zoektocht elders plaatsvinden. Vergeet daarbij niet een hobbyruimte zoals een garage of een schuur in de tuin.

Bij mensen met een schimmelallergie lijken de ademhalingsproblemen op die van astmatische aanvallen en soms kunnen ook jeukende of tranende ogen ontstaan en zelfs huidklachten. Longpatiënten moeten zeker attent zijn op de aanwezigheid van de Huiszwam.

 

In de stress schieten door de aanwezigheid van zwammen in huis

Dat zal niet bij de eerste constatering en aanblik gebeuren. Zoals eerder gemeld kan de Huiszwam zeer snel groeien en één strekkende meter per jaar is geen uitzondering. Gelijk met het groeien is ook de houtvernietiging gaande. Vandaar het advies om snel te handelen en de beste ongediertebestrijder te bellen. Zoals bekend is dat Beukema Ongediertebestrijding