Ongediertebestrijding in Noord Holland
                   Ook gespecialiseerd in gifvrije oplossingen

Een wespennest ontdekt, wespen in huis of een wespenplaag? Laat Beukema het opknappen en begin er niet zelf aan.

 Bel snel 085-3035290

voor 12:00 gebelt? is vandaag nog geholpen!

 

Naast alle nare eigenschappen hebben wespen zowaar ook twee goede kenmerken. De eerste is dat wespen ontelbare muggen en vliegen opeten. Dat is mooi meegenomen maar ze doen dat ook in uw tuin. Maar vooruit. De tweede eigenschap is dat ze een wespentaille hebben. Vaak als ideaalbeeld beschreven voor de vrouwelijke helft van de samenleving. Daarmee hebben we het wel gehad. Voor de rest zorgen wespen alleen maar voor overlast.

 

Ga niet zelf wespen bestrijden

Als één wesp al een behoorlijke agressie bij u op kan roepen, hoe erg moet het dan wel niet worden bij de aanwezigheid van een wespennest. Gaat u zelf de strijd aan dan leeft u al snel op voet van oorlog met dit ongedierte en de kans dat u de verliezende partij wordt is heel aannemelijk. Laat de vakman het wespennest verwijderen.

 

Bijna elke wespensoort heeft zijn eigen leefcultuur

Als we het over wespen hebben gaat het niet om geringe aantallen. De meest voorkomende wespen in Nederland zijn de Duitse wesp en de Papierwesp. Alles bij elkaar komen hier zo'n 170 solitaire wespensoorten voor terwijl een behoorlijk ontwikkeld volk uit zo'n 5000 wespen bestaat. Als u die aantallen in beschouwing neemt dan valt er dus heel wat van dit ongedierte verwachten. De behuizing is divers, maar vervelend genoeg is die voor een flink deel in de buurt waar ook mensen hun optrek hebben. Graafwespen zijn goed voor nesten in de grond of holle ruimtes. De papierwesp bouwt zonder schroom zijn nest onder uw dakgoot of op zolder. De gewone wesp neemt graag zijn intrek in een spouwmuur maar is ook niet vies van een nest in de grond.

 

Conclusie: in voorkomende gevallen kunt u niet buiten een vakkundige wespenbestrijder

Met behulp van deze website zullen wij u veel informatie geven over wespen, hoe ze leven, welke soorten er zijn, wat u zelf wel en niet moet doen en natuurlijk hoe en wanneer u Beukema Wespenbestrijding kunt inschakelen. Alvast één tip: Beukema is er razendsnel bij.

Bel voor een afspraak of advies Beukema Ongediertebestrijding

085-3035290